Roxana Vancea şi iubitul, în ipostaze interzise minorilor! S-au lăsat purtaţi de val, fără să le pese de nimeni şi nimic VIDEO

 

Chiar dacă a fost extrem de discretă până acum în ceea ce priveşte viața personală, Roxana Vancea a decis că este momentul să împărtăşească cu admiratorii ei, toată fericirea şi împlinirea pe care le simte alături de noul bărbat din viaţa ei. Astfel încât, în urmă cu puțin timp, frumoasa antrenoare de fitness a postat un filmuleţ, de-a dreptul...interzis, cu noul iubit.

Roxana Vancea este îndrăgostită până peste cap de Dragoş, noul iubit. Bărbatul a reuşit sa o schimbe radical pe frumoasa şatenă, în ceea ce priveşte expunerea vieții personale. Dacă în trecut, Roxana Vancea nu şi-a expus partenerii, iată că de această dată vedeta a început sa posteze fotografii şi filmuleţe din ce în ce mai des cu noul iubit.

Aşa se face că în ultimul clipuleţ postat, cei doi au fost protagoniştii unui moment cât se poate de... tandru. Chiar dacă se aflau în sala de sport, acolo unde îşi lucrează trupurile, Roxana Vancea şi Dragoş nu au ținut cont de nimeni şi nimic şi au făcut deliciul tutuor admiratorilor printr-un filmuleţ uluitor. Noul iubit al vedetei le-a cerut iertare părinţilor săi, după care i-a sărutat pasional bustul iubitei. Au urmat clipe de tachinare, semn că cei doi trăiesc o dragoste adolescentină plină de pasiune.

Roxana Vancea şi Dragoş au fost uniţi atât de pasiunea pentru sport, cât şi de personalitaţile campatibile. Noul iubit al vedetei este un bărbat musculor, care este la fel de pasionat de fitness ca iubita lui. Şi mai mult de atât! Roxana a devenit mămica unui băieţel minunat de doi ani, dat fiind că Dragoş are un copilaş de doi ani, de care frumoasa vedetă este extrem de ataşată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest