Roxana Vașniuc, nașa lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican, dezvăluire exclusivă la Antena Stars: „Vom face amândouă cuplurile nunta în aceeași zi”

 

Prezentatoarea TV a mărturisit că nașii și finii vor fi miri în aceeași zi, un fapt mai puțin obișnuit!

 

Roxana Vașniuc este nașa lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican. Asta nu o împiedică pe cunoscuta prezentatoare TV să organizeze marele eveniment din viața ei, cununia, fix la aceeași dată la care îi va năși pe cei doi cântăreți. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a dezvăluit că ambele cupluri vor intra în biserică împreună pentru a se cununa. Încă nu se știe exact data nunții, având în vedere că Armin Nicoară și Claudia Puican sunt asaltați de evenimente, dar cert este faptul că vor avea toți rol de miri în aceeași zi.

 

„A început numărtoarea inversă. Data nu o știu nici eu, depinde de finii noștri. (...) Au avut foarte multe evenimente Armin Nicoară și Claudia în această perioadă. Au zis că pot căuta o dată. Să vă zic ceva în premieră. Vom face amândouă cuplurile nunta în aceeași zi, cununia. La fel și la starea civilă, că nu știu exact, nu am stabilit”, a mărturisit Roxana Vașniuc, pentru Antena Stars.

 

Surprinsă fără inelul de logodnă, Roxana Vașniuc a mărturisit că nu obișnuiește să poate bijuterii, dar a precizat că nu l-a pierdut, un apropo bătut la adresa finei ei, Claudia Puican, care a rătăcit primul inel primit de la Armin Nicoară. „În viață nimic nu este întâmplător. (...) Inelul mi l-a dat de foarte multă vreme. A zis că e momentul să reînnoiască întrebarea. Nu prea îl port, nu prea port bijuterii, dar îl am acasă. Nu l-am pierdut, nu l-am vândut”, a mai spus cunoscuta prezentatoare TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest