Roxana Vașniuc, prima reație de la cununia civilă live la Antena Stars: ”Totul a ieșit ca într-un basm”

 

Frumoasa prezentatoare a spus marele DA alături de soțul ei într-o atmosferă de poveste. Echipa Antena Stars a fost prezentă la eveniment.

 

Live de la cununia civilă, Roxana Vașniuc a împărtășit cu telespectatorii Antena Stars emoțiile pe care le-a avut când a spus marele DA. „Suntem fericiți și emoționați, dar și foarte bucuroși că vremea este atât de frumoasă. Dumnezeu ne iubește! Avem și un decor de poveste, iar eu abia aștept să înceapă evenimentul. Din moment în moment vor sosi și invitații”, a spus blondina.

 

Vedeta nu a fost singura care a avut emoții. Și soțul acesteia a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor în ziua în care și-a unit pentru totodeauna destinele alături de Roxana Vașniuc, spunând că a fost una destul de obositoare, pentru că a avut multe de pregătit pentru ca totul să iasă perfect.

 

„Ziua a început destul de în forță, să spun așa, cu multe pregătiri pe cap, cu multă treabă, dar am ajuns cu bine aici. Cea mică este frumoasă, este ca o prințesă, am pregătit-o pentru acest eveniment”, a spus soțul Roxanei Vașniuc.

 

Vedeta este extrem de emoționată și spune că mama ei nu este alături de ea acum, deoarece este la Timișoara, unde a pus la punct toate detaliile pentru petrecerea cea mare: „Este cea mai frumoasă zi din viața mea, sunt emoționată! Mama este la Timișoara azi, căci acolo va avea mâine loc nunta cea mare. Mama se va ocupa de tot acolo. Eu sunt fericită și împlinită, acum așteptăm să sosească și fetița noastră. Am visat de multe ori la acest eveniment, dar nu mi l-am imaginat așa. Totul a ieșit ca într-un basm!”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest