Roxana Vașniuc, ultimele amănunte despre starea de sănătate a mamei: „Din păcate…”

 

Vedeta a reușit să o convingă pe cea care i-a dat viață să vină în București să se trateze, dar încă nu s-a stabilit un diagnostic clar al acesteia.

 

Imediat după nuntă, Roxana Vașniuc a primit o veste teribilă: mama sa nu se simțea deloc bine, acuzând probleme de sănătate. Femeia a fost consultată de specialiștii din Botoșani și Iași, dar aceștia nu au reuști să-I pună un diagnostic. Drept urmare, familia a decis să o transporte pe femeie în Capitală, considerându-se că sistemul ar fi mai performant. În exclusivitate la Antena Stars, Roxana a furnizat ultimele amănunte cu privire la starea de sănătate a celei care i-a dat viață.

 

"Din păcate, după atâta timp cât a fost internată la spitalele din Iași și din Botoșani, nu s-a reușit stabilirea unui diagnostic. Am reușit să o conving, pentru că i-a fost foarte greu, drumul e destul de lung și nu prea a vrut să vină aici, a vrut să fie cât mai aproape de casă, dar azi-noapte a ajuns la București, a adus-o sora mea cu mașina, și astăzi s-a întors singură. Mama a rămas cu mine aici.", a spus Roxana Vașniuc în exclusivitate la Antena Stars.

 

Vedeta a descries situația în care se află mama ei, spunând că ar fi luat și un virus: "Este foarte slăbită, doar dacă urcă o scară sau coboară deja e obosită. E foarte slăbită, acum probabil a luat și un virus de răceală, tușește, e destul de rău, probabil are și imunitatea foarte slabă și orice o afectează imediat. Trebuie să fiu foarte atentă, mâine mă voi duce de dimineață cu ea la spital și voi sta acolo până voi reuși să aflu un diagnostic."

 

Pe lângă îngrijorare, Roxana Vașniuc a mărturisit că a devenit și foarte curioasă cu privire la diagnosticul pe care-l va primi mama ei din partea sepcialiștilor de la București pe care-i va consulta în cel mai scurt timp: "Sunt foarte curioasă și sper din suflet să reușim să aflăm ce se întâmplă, din ce cauză a făcut atac cerebral, dacă a făcut, pentru că are mai multe simptome care seamănă cu mai multe afecțiuni, și din cauza asta nu știe nimeni ce are, și ea îmi zice: ''nu mai pot, mă duc''. și eu când aud, mi-e foarte greu. Încerc să o stabilizez, să o întăresc și să fie puternică. E greu, nu vrea să mănânce, e chinuitor așa și pentru mine și pentru ea mai ales."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest