Roxana Vașniuc, veste teribilă imediat după nuntă: „Vă rog din suflet să mă ajutați”

 

A trecut doar o lună de când a spus marele DA, iar acum vedeta trece prin momente deloc plăcute. Roxana Vașniuc a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars cu ce cumpănă se confruntă și a cerut disperată ajutorul!

 

La finalul lunii septembrie, Roxana Vașniuc se căsătorea religios cu iubitul Ionuț. A trecut o lună și un pic de atunci, iar vedeta a primit o lovitură teribilă. Mama ei are probleme serioase de sănătate, iar tratamentul pe care aceasta ar trebui să-l urmeze nu se găsește în România, drept urmare Roxana a făcut un apel disperat, la Antena Stars, către toți cei care o urmăresc și o apreciază să-i ofere o mână de ajutor pentru a o salva pe cea care i-a dăruit viața.

 

"Este în spital, acum câteva momente am aflat că are nevoie de imunoglobuline, fiecare moment contează și sper din suflet că reușesc să fac rost de acest tratament. Da, pentru că nu se găsește în spitalele din România și are nevoie urgentă, din ceea ce am vorbit cu mediul. Fiecare moment e foarte important. Nu știu ce să spun, ea a făcut un efort foarte mare să fii alături de mine și tot am încercat să gândesc pozitiv. Sper să reușesc să o salvez. Nu prea se găsește tratamentul, nu știu la ce spital sau farmacie aș putea să-l găsesc”, a spus vedeta, cu ochii în lacrimi, afectată de suferința prin care trece părintele ei.

 

Roxana Vașniuc a mai spus că medicii din Botoșani nu au mai avut soluții, drept urmare a decis să o transfere pe mama sa la cel mai important și bine dotat spital din zona Moldovei, anume la cel din Iași: ''Sper din suflet să reușesc să o salvez și dacă știți pe cineva, vă rog din suflet să mă ajutați. Vreau să se întâmple o minune, nu credeam vreodată că voi trece prin astfel de momente. Am încercat, și o va transfera la Iași pentru că nu are ce să-i facă la Botoșani.”, Asta va fi cel mai important, să am părinții alături de mine. Mi-aș fi dorit o îmbrățișare din partea mamei astăzi. Ieri am primit un mesaj de la ea ca nu poate sa ajungă, am fost cu ea la spital toată săptămâna și când a ajuns acasă a avut niște dureri. A făcut ca orice mamă eforturi…''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest