Roxana Vașniuc vrea să aibă ultimul cuvânt în mariaj: „Ne-am ținut de mână și l-am călcat pe picior”

 

Prezentatoarea TV a oferit detalii despre căsătoria cu Ionuț, bărbatul cu care este într-o relație de un deceniu.

 

După 10 ani de relație, Roxana Vașniuc a spus marele DA! Prezentatoarea TV s-a căsătorit cu tatăl fetiței ei, făcând cununia civilă, dar și religioasă, iar ulterior au fost și nașii lui Armin Nicoară și Claudiei Puican, cele două cupluri căsătorindu-se în aceiași zi. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Roxana a povestit cum se simte în postura de femeie măritată.

 

Taina căsătoriei reprezintă temelia familiei și da, consider ca ne-a apropiat mai mult, ne-a adus parcă o lumină aparte în casă. După nașterea fetiței, căsătoria a fost cel mai frumos moment din viața noastră! Am organizat totul in doar 2 -3 săptămâni! Și da, am reușit sa avem o cununie civilă cu un decor de poveste, prieteni dragi alături și totul a fost, va spun cu mâna pe inimă, mai frumos decât mi-am imaginat vreodată! Emoții mari au fost și la biserică: am lăcrimat , am zâmbit, ne-am ținut de mâna și l-am călcat pe picior, ca să am ultimul cuvânt în casă”, a declarat vedeta în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Roxana Vașniuc nu regretă că a stat 10 ani într-o relație cu bărbatul visurilor ei, fără a fi căsătorită. Ea spune că toate le așează bunul Dumnezeu: ”Deși am tot amânat acest moment, consider ca totul în viață se întâmplă atunci când vrea Dumnezeu, nici o frunza nu cade din pom la întâmplare ….finii noștri, Claudia și Armin Nicoară, au avut un impact pozitiv asupra noastră, au fost un fel de mesageri ai Divinății și împreună am luat decizia de a ne cununa religios in aceeași zi! Fetița noastră a fost foarte fericită, mi-a admirat rochia de mireasă pe care am purtat -o și care în două săptămâni a foat creată special pt mine. Acum ea așteaptă nerăbdătoare un frățior sau o surioară”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest