Roxen, bătută cu coada de mătură de iubitul agresiv! Ce au decis judecătorii în scandalul momentului

 
+2 click pentru
galerie

După ce a fost victima unui abuz domestic, Roxen a apelat la ajutorul oamenilor legii și a primit un ordin de protecție împotriva iubitului agresiv. Reprezentanta României la Eurovision a fost bătută în propria casă, din cauza geloziei.

Iubitul lui Roxen nu mai are dreptul să se apropie de artistă mai mult de 500 de metri, pentru următoarea jumătate de an, conform documentelor oficiale din instanță. Decizia judecătorilor a survenit în urma dovezilor și detaliilor care au ieșit la iveală din noaptea violenței.

Potrivit documentelor oficiale, după ce s-au întors din oraș și au ajuns în locuința artistei, iubitul lui Roxen a mers direct la culcare, pe când cântăreața a mai stat pe telefon. La un moment dat, partenerul s-a trezit și a întrebat-o cu cine stă de vorbă la ora aia târzie.

La scurt timp după întrebare, iubitul a devenit violent și a început să o lovească cu pumnii, cu palmele, ba chiar și cu o coadă de mătură.

„În jurul orei 4.30, pârâtul s-a trezit și a început să o tragă la răspundere, întrebând-o cu cine vorbește prin mesaje și a devenit agresiv fizic, trăgând-o de păr, lovind-o cu palmele și pumnii la nivelul feței, spatelui, toracelui, lovind-o cu o coadă de mătură peste genunchi”, se arată în hotărâre.

Pe baza dovezilor, Judecătoria a emis un ordin de protecție provizoriul pe șase luni pentru iubitul agresiv, iar dacă aceasta va încălca decizia, poate risca închisoarea.

„În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanță de minim 500 m față de reclamantă, față de reședința reclamantei din București.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest