Roxen, primele declarații după ce s-a zvonit că vrea să se împace cu iubitul bătăuș! „Am fost șantajată în continuare”

 

Roxen a avut o primă reacție după ce s-a vehiculat că își dorește împăcarea cu iubitul care a bătut-o măr din cauza geloziei, cât și că vrea să anuleze ordinul de restricție pe care l-a obținut împotriva lui.

Roxen este protagonista unei situații extrem de complicate! Reprezentanta Eurovision România 2020 a sunat disperată la numărul de urgență 112, anunțând oamenii legii că a fost bătută de iubit în apartamentul ei din sectorul 1 al Capitalei.

Poliția s-a prezentat la ușa artistei, însă bărbatul apucase să plece, ulterior. Cântăreața a completat un formular, iar pe numele agresorului a fost emis un ordin de restricție timp de jumătate de an, din cauza violențelor.

După ce s-a vehiculat că artista ar vrea să se împace cu iubitul și și-ar dori ridicarea ordinului de protecție, Roxen a venit cu ceva clarificări în urma scandalului și a lămurit situația.

Cântăreața a început mesajul cu mulțumiri pentru cei care i-au fost alături în momentul neplăcut și continuând cu decizia pe care a luat-o în ceea ce îl privește pe agresor: „Demersurile pe care le-am luat în momentul în care a apărut această problemă în viața mea le-am luat fiind sigură de ceea ce vreau să fac și nu am de gând să dau înapoi. Îmi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor și nu voi reveni asupra lor”, a scris Roxen pe contul de socializare.

Roxen nu își mai dorește o împăcare cu fostul iubit, așa cum s-a vehiculat în presă, iar de retragerea plângerii făcute, nici nu se pune problema. Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că s-au făcut presiuni asupra ei ca să nu continue cu demersurile, însă nu are de gând să facă asta.

„Nu aș avea de ce să fac asta, chiar dacă am fost șantajată în continuare, și după depunerea plângerii. Cred că este foarte important că orice persoană care trece printr-un astfel de episod să ia măsuri, să aibă curajul să spună stop și să nu se lase doborată de eventuale șantaje sau manipulări.” a mai scris Roxen.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest