Roxen s-a pozat doar în lenjerie intimă! Nu s-a dezbrăcat doar de haine, ci și de... inhibiții/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Roxen, treptat, treptat, o ia pe urmele bombelor sexy din lumea mondenă! Reprezentanta României la Eurovision s-a pozat doar în lenjerie intimă, debordând de încredere în sine, iar imaginea publicată chiar de ea stă drept mărturie!

Roxen a reușit să își surprindă fanii cu ultima ipostază în care s-a fotografiat! Întinsă pe parchetul din propria sufragerie, artista a imortalizat momentul în care era îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă nude din dantelă, „ținută” pe care a accesorizat-o cu o pălărie aflată în trend.

În tabloul sexy se afla și pisica artistei, motiv pentru care imaginea a venit însoțită de descrierea: „Eu și pisicuța mea ne vedem de treabă”. Hmm, ni se pare nouă sau Roxen a devenit mai... îndrăzneață, după ce s-a despărțit de fostul iubit?

A fost bătută de iubit

Recent, Roxen a fost victima violenței domestice, după ce iubitul ei a bătut-o în propriul apartament din cauza unei crize de gelozie. Reprezentanta României la Eurovision a depus plângere împotriva fostului partener și din cauza vânătăilor pe care le-a prezentat drept dovadă, a reușit să obțină și un ordin de restricție împotriva acestuia.

Ulterior, în presă, s-a vehiculat că Roxen caută împăcarea cu acesta, însă la scurt timp după lansarea zvonurilor, artista a ținut să clarifice situația.

“Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați înțeles, ați fost întotdeauna alături de mine și mi-ați respectat viața personală. Într-adevăr, am trecut printr-un moment neplăcut, din care am învățat foarte multe lucruri. Important este că sunt bine și cred că asta este ceea ce contează în acest moment. Demersurile pe care le-am luat în momentul în care a apărut această problemă în viața mea le-am luat fiind sigură de ceea ce vreau să fac și nu am de gând să dau înapoi. Îmi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor și nu voi reveni asupra lor”, a scris Roxen pe contul de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest