Roxen și principiile pe care și-a clădit cariera: „Am o grămadă de defecte, dar prefer să arăt ce e bine”

 

Este una dintre artistele în vogă din această perioadă. Roxen a vorbit la Antena Stars despre principiile care o ghidează atât în viață, cât și în carieră.

 

Clujeanca Larisa Roxana Giurgiu, pe numele de scenă Roxen, și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la 7 ani, când a început să ia lecții de pian. Treptat, cariera ei a urmat o linie ascendentă,  iar în 2020 ar fi trebuit să reprezinte România la Eurovision, cu piesa ”Alcohol You”, competiție amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Traseul linear ascendent în carieră s-a bazat întotdeauna pe o serie de principii de bază, de la care puștoaica nu s-a abătut prea tare. La Antena Stars, Roxen a dezvăluit o parte dintre ele. Ea consideră că originalitatea joacă un rol important în evoluția oricărui artist, dar orice persoană trebuie totodată să respecte regulile sociale, să nu se opună sistemului.

 

,Ești original în momentul în care nu te mai întrebi de ce zice cineva despre decizia pe care tu ai luat-o în ziua respectivă. Pur și simplu să te simți bine. Trebuie să respectăm anumite norme, nu putem fi împotriva sistemului, dar cumva să adaptăm fiecare situație la noi și să accesorizăm fiecare chestie în favoarea noastră. Să fii original necesită curaj", a declarat Roxen.

 

Cântăreața a mai menționat că ea ca persoană nu este perfectă și că are o grămadă de defecte, dar prefră să arate ce este bine. Artista a mai spus că de fiecare dată când auzea un lucru negativ despre ea, nu apleca urechea.

 

,,Nici eu ca persoană nu sunt perfectă și nu am fost perfectă, am o grămadă de defecte, dar prefer să arăt ce e bine. Dacă cineva se lua de mine, eu nu am aplecat urechea. De ce ține de mine și de personalitatea mea și de felul în care abordez lucrurile și de cum îmi gestionez viața, nu am putut să ascult. Mă am doar pe mine și trebuie să fiu eu cea care îmi e alături și care mă încurajează. Totul este constructiv, nu pot să fiu ignorantă și perfecționistă", a declarat Roxen.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest