Ruby a aruncat bomba în showbiz: „Sunt foarte fericită. Sunt însărcinată”/ VIDEO

 

Ruby a aruncat bomba în lumea mondenă! Artista trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și a ținut să împărtășească momentul și cu admiratorii ei pe contul său de socializare.

Ruby este protagonista unei frumoase povești de dragoste cu partenerul său de viață de ani buni. Cei doi s-au mutat în casa visurilor pe care au construit-o de la zero, după bunul lor plac.

Ba mai mult decât atât, artista a dezvăluit, imediat ce s-a mutat în casă nou, că deja i-a facut un dormitor copilului pe care îl va avea, deși nu era însărcinată și nici gânduri să devină mamă prea curând, nu avea.

„A fost dorința mea, am văzut o poză pe Instagram cu oglinda pe tavan și am vrut și eu să-mi fac selfie-uri. Dacă s-ar pune acum în genunchi (n.r. Robert, iubitul ei), aș vrea să vină cu un mare inel și cu o maimuță. Nu mă lasă să îmi iau maimuță. I-am făcut dormitor copilului, dar momentan stă mamaie în el care, se comportă ca un copil la 80 de ani. Sus e camera de joacă a lui Robert pentru că Robert nu are toți boii la bicicletă, e un copil ca și mine și are nevoie de un spațiu dedicat pentru asta" a spus Ruby, la „Răi da buni".

A aruncat bomba

Recent, Ruby a făcut un anunț bombă pe contul său de socializare! Artista a dezvăluit că este „însărcinată cu fericire”, iar asta pentru că piesa în colaborare cu Florin Salam a ajuns peste graniță și se află în topurile preferințelor celor din America Latină.

”Bună, prieteni din toată America Latină și Spania. Eu sunt foarte fericită și sper că și voi sunteți, pentru că eu astăzi sunt însărcinată... cu ”Rapido”, cea mai tare melodie. Însărcinată cu fericire, multă fericire”, a spus Ruby, pe pagina sa de Instagram.

Pfiu, Ruby, Ruby, ce ne faci tu nouă! Aproape ca ne-a păcălit, dar cine stie... Poate că în viitorul apropiat chiar ne va marea veste!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest