Ruby, dată afară din casă de propria bunică! A bătut în geamuri şi a sărit garduri, dar degeaba VIDEO

 

Ruby a trăit o seară cu peripeţii! După ce a semnat condica de prezenţa la un eveniment monden, s-a întors acasă, acolo unde avea în plan să se destindă. În rochiţă, pe tocuri, coafată și machiată, a dat să intre în casă, dar ce să vezi? Mamaie nu avea niciun gând să îi deschidă uşa! 

Ruby a trăit o seară demnă de filmele de acţiune, până a reuşit să intre în casă! După ce preţ de o oră a bătut în geamuri şi a sărit gardurile, artista s-a lovit de un alt impediment. Odată ajunsă pe terasă, mamaie se mutase în altă parte a casei, acolo unde i-ar fi fost de-a dreptul imposibil să auda strigătele de disperare ale nepoatei sale.

„Mamaie! Încercăm altceva! Mamaie aude, întreabă „cine e, mamă?” şi nu-mi deschide uşa. Atât! Nu mai încercăm altceva. Uşa e închisă. Mă gândeam sa mă urc pe acoperişul blocului, să merg pe acolo şi să cobor pe terasă, dar uşa aia de acolo e închisă. Mai sunat. De strigat, strig degeaba. I-am spus că sunt eu! Răspundeee! Se aude, face treabă, cotrobăie. Cotrobăie, dar nu vrea sa răspundă! Nu pot intra în casă, prietenii mei! Mamaie are 150 de ani şi nu mai aude! Prietenii mei. Mamaie nu răspunde, nu a răspund. E acolo şi eu sunt aici pe gard, între curtea vecină şi mine. Iată-ne cocoţate pe gard. Încerc sa aju ng şi eu la mine acasă. Transmisiune închieată, prietenii mei. Va pup. Sunt salvată.Şi acum începe partea a doua. M-a salvat Andreea, dar nu m-a salvat de toată partea, petnru că trebuie sa trec şi de hopul ăsta, care e închis. Hopul ăsta e închis. A dispărut şi de pe canapea, nu ştiu unde s-a dus fix acum. Captivă pe terasă. Mamaie este sechestratorul. E acolo, a apucat-o curăţenia în miez de noapte sau scotoceala. Sunt salvată, în sfârşit! O oră am stat aici pe terasă!”

Dacă vreţi să vizionaţi filmul plin de peripeţii prin care a trecut Ruby, daţi play clipului de mai jos:


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest