Ruby i-a făcut o mega-surpriză bunicii ei! „Am luat-o pe sus, am luat-o cu forţa la club!”

 

Mamaie Gherghina a avut parte de o zi de naștere mai puțin obișnuită, în club, înconjurată numai și numai de tineri.

 

Ruby are o mare slăbiciune, iar aceasta este mamaia Gherghina, femeia care a crescut-o și pe care o consideră sufletul ei pereche. De aceea, pentru bunica ei, artista a pregătit o surpriză, sărbătorindu-i ziua de naștere într-un club de fițe, acolo unde a susținut și un concert. Vedeta a povestit cum au decurs lucrurile în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

"Să trăiască toate bunicile din lume! Să ştii că toată ziua, de ziua lui mamaie, nu i-am zis nimic, m-am comportat de parcă nu ştiu. Am bănuit că nici ea nu ştie, dar şi ea s-a prefăcut şi m-a testat. Am vrut ca seara să o duc la club, am avut concert şi am vrut să o duc la mine la concert, la club, să îi fac o surpriză, cu tort, cu artificii...Cum se face la club! Am fost foarte agitată, am avut multă treabă, a trebuit să alerg să mă pregătesc pentru concert pentru probele de sunet, am avult filmări de dimineaţă şi nu a fost deloc încântată de interacţiunea noastră! A fost ofticată, mi-a scos ochii, s-a certat cu mine! Am luat-o pe sus, am luat-o cu forţa la club! Nu voia din cauza ambiţiei, voia să facă pe supărata în continuare... Eu voiam să îi fac surpriză! Voiam să fiu cât mai rece cu ea pe timpul zilei ca seara să fie fierbinte!", a spus Ruby la Antena Stars.

 

Artista lansată de Alex Velea a oferit o declarație emoționantă în legătură cu bunica Gherghina, femeia de care se simte legată sufletește: "Eu o cunosc de o viaţă. Din prima zi a existenţei mele sunt în braţele lui mamaie şi sunt chiar şi acum la 33 de ani. Este o relaţie cu totul şi cu totul specială între noi! Noi şi dacă ne supărăm una pe cealalătă, nu ţinem supărarea... E cea mai bună prietenă a mea. Este omul de care depinde viaţa mea! Pur şi simplu îmi creşte inima atunci când vorbesc despre ea! Nu mă sensibilizez pentru că mamaie este o femeie puternică, nu îşi arată vulnerabilităţile... Nu am văzut-o niciodată într-un punct slab! Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să o am cât mai mult aici lângă mine pe pământ şi să îi ofer ce mi-a oferit şi ea! Şi-a dedicat viaţa din momentul în care eu am apărut pe lume... Şi-a dedicat viaţa mie!"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest