Ruby, mândră din cale-afară de noile silicoane! Imagini interzise cardiacilor/ FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Ruby, Ruby! Le-ai încins imaginaţia tuturor! După ce şi-a pus o noua pereche de silicoane, frumoasa artistă a postat o serie de fotografii în care şi-a etalat noile „achiziţii”. Iar imaginile sunt interzise minorilor!

Mândră din cale-afară de noile silicoane, Ruby nu avea cum să împărtăşească bucuria cu admiratorii săi! Cunoscută drept una dintre cele mai sexy prezenţe feminine din showbiz-ul românesc, artista face tot posbilul să nu îşi piardă titlul. Aşa că, dacă în urmă cu câteva săptămâni se tot plângea de faptul că nu îi mai plac sânii pe care îi are, iată că acum nu pierde ocazia de a se lăuda cu ei.

Ruby poartă ţinute care mai de care mai decoltate şi mai transparente, iar fanii săi nu au cum sa nu înroşească butonul de like. În urmă cu puţin timp, artista s-a filmat în timp ce a ieşit din duş şi era acoperită numai cu... un prosop. 

Intervenţii peste intervenţii

Ruby este veterană când vine vorba de vizitele la medicul estetician. Frumoasa brunetă a suferit a treia intervenţie la nivelul bustului. Fiecare operaţie a avut rolul de a schimba cupa sutienelor de la mare, la cât mai mare, până la... maaaare!

Cu toate acestea, nu toate au fost reuşite. În urmă cu puţin timp, Ruby a mărturisit că nu este mulţumită de penultima operaţie, din cauza faptului că nu a stat cât a trebuit în perioada recuperatorie. Astfel încât, din cauza nerespectării indicaţiilor medicului, sânul stâng a avut de suferit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest