Ruby și iubitul ei s-au căsătorit în secret? Primele imagini cu artista în rochie de mireasă/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Ruby și iubitul ei s-au căsătorit în secret? O întrebare care stă pe buzele tuturor din momentul în care artista a publicat, pe contul său de socializare, un clip în care este îmbrăcată în rochie de mireasă și în care pare că este pregătită să zică marele „Da!”

Deși sunt împreună de șapte ani, Ruby și iubitul ei, Adrian, au fost întotdeauna discreți când a venit vorba de povestea lor de dragoste. Odată cu participarea în competiția „Asia Express”, relația lor a devenit una expusă publicului. Și chiar dacă au fost la un pas de a se despărți, din cauza comportamentului temperamental al artistei, iată că sunt mai fericiți ca niciodată și și-au mai și cumpărat o casă împreună.

Ruby și iubitul ei s-au căsătorit în secret?

Chiar dacă este o persoană extrem de discretă când vine vorba de relația ei, clipul pe care l-a publicat pe contul ei de socializare, în care este îmbrăcată în rochie de mireasă, i-a făcut instant pe fanii ei să se gândească la faptul că s-ar fi căsătorit în secret.

Însă pentru că știm că un așa eveniment grandios ar fi fost anunțat de Ruby, mai degrabă tindem să credem că imaginile erau din videoclipul vreunei piese pe care urmează să o lanseze în curând, dat fiind că într-un instastory nu iubitul ei este cel care așteaptă la altar, ci un alt bărbat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DA!💍🤍

O postare distribuită de RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) pe

Ce spunea Ruby despre căsătorie?

În urmă cu ceva timp, Ruby a dezvăluit că după șapte ani de relație, cu siguranță va urma și nunta, însă până atunci mai copilăresc și se mai bucură de statutul de iubiți, fără presiunea pe care o aduce o căsătorie.

Cu siguranță vor bate și clopotele nunții odată cu cele ale maturității, într-una dintre zile. Până atunci, noi ne iubim și cu acte în regulă, și fără. În prezent, cred că o căsătorie ne-ar face să ne simțim oameni mari peste noapte. Acum suntem copii, avem aceeași relație ca un cuplu căsătorit, ba, mai mult, purtăm aproape același nume de familie (Grigoriţă\Grigore), dar fără statutul de Mr. și Mrs și presiunea care vine odată cu el.”, spunea Ruby pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest