Ruby și-a făcut-o cu mâna ei: „Am început să am fibrilații. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42”

 

Cântăreața a recurs la o procedură periculoasă, injectându-și o substanța în corp, și a ajuns la Urgențe.

 

Ruby a fost nemulțumită de bronzul căpătat în această vară, dorindu-și unul mai evident. Drept urmare a recurs la o metodă periculoasă: cântăreața și-a injectat o substanța pe care culturiștii o folosesc înaintea concursurilor, iar cantitatea s-a dovedit prea mare, dat fiind că au existat reacții adverse. Vedeta a povestit în detaliu la Antena Stars prin ce a trecut.

 

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în .... Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby, pentru Antena Stars.

 

Urmare a substanței injectate în corp au apărut și efecte secundare. Astfel, îndrăgita cântăreață s-a ales cu fibrilații și cu un puls de 42. În plus, ea a susținut că nu mai era capabilă nici măcar să țină telefonul în mână. A reușit un ultim apel la 112, iar medicii sosiți i-au transmis că este nevoie să fie ținută în continuare sub supraveghere medicală, drept urmare au dus-o la urgență la spital.

 

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. (...) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”, a mai spus artista la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest