Ruptură definitivă între Marian Mexicanu și fiica lui Maria: „Aici s-a pus punct, nu se merită”

 

Marian Mexicanu a luptat din greu să o recucerească pe Maria, însă o serie de declarații ale acestuia au determinat-o pe aceasta să-l renege.

 

În iarna trecută, în studioul Antena Stars, Marian Mexicanu anunța reîmpăcarea cu fata lui, Maria. De atunci, cei doi au apărut inclusiv pe scenă, dar și pe Youtube, cu o serie de melodii cu titluri sugestive: „Fata mea este puterea”, „Tatăl meu este pe bune”, „Joc cu familia-n față” etc. Însă revenirea la sentimente mai bune din cele două părți nu a durat niciun an. În exclusivitate la Antena Stars, Maria a făcut o serie de declarații tăioase la adresa tatălui său. Din câte se pare, nunta tatălui său cu Ana ar fi motivul care a dus la o nouă ceartă.

 

"Da, nu sunt prezentă la petrecerea tatălui meu, am întrerupt legătura cu el, nu mai vreau să mai vorbesc cu el deloc, pentru că a greșit foarte mult față de mine, a greșit foarte mult față de fratele meu, și eu și fratele meu am întrerupt legătura cu el, ce pot să spun este că îi doresc tot binele din lume, îi doresc casă de piatră, îi doresc să fie fericit cu Ana, să aibă toată fericirea din lume, sănătate, înțelepciune, si să îl ierte Dumnezeu pentru toate greșelile, să îi dea Dumnezeu bunătate și ce pot să spun este că nu sunt prezentă la petrecerea lui pentru că nu am fost invitată și nu am ce să caut acolo niciodată", a spus Maria Mexicanu.

 

Maria susține că nu mai există nicio cale de reconciliere între cei doi: "A fost ceva definitiv, nu se merită, aici s-a pus punct, din punctul meu de vedere este mult mai bine așa pentru amândoi. Eu cu viața mea, el cu viața lui."

 

Fosta soție a Mexicanului și mama Mariei, Paula Lincan a vorbit cu ceva vreme în urmă, tot pentru Antena Stars, despre ruptura din familie. Aceasta susține că o serie de jigniri aduse de tată, fiicei lui, într-un live au condus la situația de față.

 

„Eu acum doi an am făcut un live, era ziua fetiței mele, eram la niște prieteni și știu că a vorbit foarte urât la adresa fetiței mele. Nu știu cine a luat-o și cine a preluat-o că și mie și Mariei ne-a apărut acum. Este foarte adevărat ceea ce se aude în înregistare. Am pus-o atunci ca să audă toată lumea cum vorbește el cu fetița lui. Atunci a fost o ceartă din partea lui, nu din partea Mariei, ea nu spunea absolut nimic, el înjura. El în acea înregistrare spune că Maria e o femeie ușoară, acolo se găsesc foarte multe cuvinte urâte din partea lui. Nu pot să reproduc ceea ce el a spus acolo, mi-e greu și mie. Eu nu pot să o oblig pe Maria să mai aibă o relație cu el, face ceea ce simte”, a povestea Paula Lincan, în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest