Rusoaica Daria, de nerecunoscut, înainte de operațiile estetice! Imaginile care îl vor șoca până și pe Alex Bodi/ GALERIE FOTO

 
+7 click pentru
galerie

Daria, Daria, nu mai semeni deloc cu ce ai fost cândva! Dar ne mulțumim cu faptul că ne-a mai rămas un indiciu: nuanța ochilor. În ziua de astăzi, se poate schimba și asta, dar dacă interveneai și acolo, sigur stăteam să ne gândim că în imaginile pe care le-am găsit este vorba de două persoane complet diferite.

Rusoaica lui Bodi a investit nu chiar milioane, dar sute de mii de euro, cu siguranță. Atât în pasiunea pentru mașini, cât și în aspectul fizic. Că tocmai de asta nu o mai recunoaștem pe tânăra afaceristă, Daria, iar dacă nu ne credeți, intrați în GALERIA FOTO

Și ce ni se pare foarte interesant e că Alex Bodi este pasionat de „tunning”. V-am mai spus noi că are același tipar. Dar dacă nu ați fost pe fază, vă lămurim noi imediat.

Pasiunea pentru femeile frumoase nu este o noutate pentru nimeni, dar pasiunea pentru femeile care trec prin tranformări radicale e ceva deosebit. Și când spunem transformări nu glumim. Pentru că Alex Bodi a fost atras numai de astfel de femei. Dar să revenim la oile noastre și să ne bucurăm că diva noastră a avut cu ce.

Că rinoplastia, implanturile, fațetele dentare și alte ajustări nu sunt deloc ieftine și nici nu ar avea cum să fie altfel, mai ales că Daria stă bine pe finanțe. Locuiește în Londra de când avea 15 ani, are afaceri cu haine și o slăbiciune pentru lux.

Daria, Daria, siluetă trasă prin inel, bust generos, talie minusculă, buze senzuale, dantură perfectă, posterior bombat, păr lung și des. Eeei! Toate astea sunt realitate, iar imaginea pe care o afișai cândva este de mult apusă. Probabil ți-ai fi dorit ca imaginile astea să nu mai existe, dar cum nouă nu ne scapă nimic, iată-le. Chiar și așa, evoluția este vizibilă. Transformarea uriașă! Iar dragostea pentru Alex Bodi... eternă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest