Rusoaica lui Bodi, prima reacție după ce afaceristul s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu: “Dramă ieftină”

 

Imediat după divorțul de Bianca Drăgușanu, în presă, s-a vehiculat că Alex Bodi și-a găsit o nouă iubire. Dar nu pe oricine! Ci pe Daria Radionova, o rusoaiacă focoasă, capabilă să încingă imaginația muuultor reprezentanți ai sexului puternic! Doar că, recent, Bodi a afirmat că s-a împăcat cu Bianca, iar focoasa șatenă a rămas a nimănui.

Contactată de reporterii Spynews.ro, Daria Radionova a oferit primele declarații despre situația în care a fost pusă, odată cu impăcarea lui Bodi cu Bianca. Rusoaica s-a arătat indiferentă contextului și poveștii de amor dintre afacerist și blondină și a răspuns că nu o interesează nimic despre cele două personaje. Mai mult de atât, Daria a avut grijă și să arunce cu puțin venin, susținând că ar avea nevoie de o a treia persoană în idila lor, ca să funcționeze lucrurile.

„Faptul că ei sunt împreună sau nu sunt împreună nu mă deranjează deloc. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu deloc asociată cu ei. Dacă au nevoie de o a treia persoană pentru a-și face relația să funcționeze, atunci trebuie să găsească pe altcineva, nu pe mine”, a declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Totodată, dornică să lămurească lucrurile odată pentru totdeauna, Daria Radionova a mărturisit că nu a fost niciodată cu Alex Bodi și că nu își dorește să fie implicată în “drama lor ieftină”

„Și vreau să adaug că nu a fost nimic între noi și că nu va fi niciodată nimic. Așa că nu are rost să tot vorbim despre haosul acesta și să fie implicat numele meu în drama lor ieftină”, a adăugat Daria Radionova.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest