Russell Crowe vrea să joace în continuarea filmului Gladiatorul

 
+2 click pentru
galerie

Au trecut doua decenii de când se lansa Gladiatorul, unul din cele mai de succes filme ale secolului, iar Russell Crowe - actorul principal al peliculei din 2.000 - a mărturisit că își dorește să evolueze într-o eventuală continuare.

"Știu că sunt precum cei care strică petrecerile când spun asta, dar vreau să vă amintesc că am murit în primul film. Așa că nu prea știu. Dar putem face ceva cu asta? Am putea. Vă pot spune și că aceste discuții au avut loc încă din ultima zi de filmare și au tot fost diverse idei.

Să ai un film care, 20 de ani mai târziu, nu contează ziua săptămânii sau ora, să fie mereu în primetime la TV e ceva! Este incredibil. Cu siguranță nu ne așteptam să aibă acest succes.", a afirmat Russell Crowe.

Popularitatea filmului Gladiatorul a fost atât de mare, încât căștile de luptă pe care Russell Crowe le-a purtat în film au fost la mare căutare și s-au vândut în toate colțurile lumii. De uriașul succes al filmului a beneficiat din plin și furnizorul de jocuri Playtech, care, în 2012, lansa slotul online Gladiator Jackpot, un joc inspirat 100% din filmul cu același nume, ce poate fi jucat și în România pe acest site. Mai multe sloturi online de la cei mai populari furnizori din industrie găsești la adresa de internet https://pacanele.ro.

Impactul pe care Gladiatorul l-a avut este evidențiat și de încasările de la box office, care la vremea respectivă s-au ridicat la 457.6 milioane de dolari, la un buget de 103 milioane de dolari. În SUA și Canada, încasările au fost de 187.7 milioane de dolari, în timp ce în restul teritoriilor de 269.9 milioane de dolari. În week-endul de lansare, încasările din America de Nord au fost de 34.8 milioane de dolari, fiind pe primul loc. A rămas pe această poziție și în a doua săptămână de la lansare.

Gladiatorul a câștigat numeroase premii

Gladiatorul a avut 12 nominalizări la Premiile Oscar și a câștigat 5 premii: cea mai bună imagine, Russell Crowe a primit premiul pentru cel mai bun actor, cele mai bune costume, cel mai bun sunet și cele mai bune efecte vizuale.

La premiile BAFTA, Gladiatorul a avut 14 nominalizări și a câștigat patru premii, pentru cel mai bun film, cea mai bună imagine, cel mai bun design de producție și cea mai bună editare.

De asemenea, Gladiatorul a câștigat și două Globuri de Aur după ce a avut un total de cinci nominalizări.

Russell Crowe are probleme cu greutatea

Pentru a juca însă într-o continuare a filmului Gladiatorul, Russell Crowe va trebui însă să își pună fizicul la punct. În ultimii trei ani, actorul cu origini neo-zeelandeze a avut adesea probleme cu greutatea.

Următorul film în care el va apărea este The Georgetown Project, un horror scris și regizat de M. A. Fortin și Joshua John Miller. Din distribuție mai fac parte Ryan Simpkins, Chloey Bailey și Sam Worthington.  Deocamdată nu este cunoscută data lansării, filmul fiind în post-producție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest