Ryan Reynolds şi Blake Lively, donaţie de un milion de dolari pentru bolnavii de coronavirus!

 

Ryan Reynolds şi Black Lively au donat un milion de dolari pentru a-i ajuta pe cei care sunt infectaţi cu virusul ucigaş! Pe lista celor bolnavi de coronavirus se numără şi mari actori de la Hollywood, prieteni buni cu cei doi actori.

Din ce în ce mai multe vedete au început să doneze sume uriaşe de bani în scopul furnizării de hrană pentru persoanele bolnave de coronavirus. După ce pandemia a afectat întreg mapamondul, vedete consacrate, cât şi oamenii simpli au format un front comun, dând dovadă de solidaritate.

 În cadrul unei postări pe contul său de Instagram, Ryan Reynolds a menţionat că donaţia de un milion de dolari pe care o face alături de soţia sa, Blake Lively va merge către Feeding America şi Food Banks Canada, două organizaţii care se ocupă cu hrănirea celor care în aceste momente trec prin clipe dificile. Mai mult de atât, în postarea sa, actorul şi-a rugat urmăritorii să doneze şi ei pentru cele două organizaţii, pentru a-i ajuta pe cei care se află la ananghie.

Oamenii de pe întreg mnapamondul sunt afectaţi de pandemia de coronavirus. Chiar dacă autorităţile au luat măsuri drastice pentru combaterea răspândirii epideniei, numărul de îmbolnăviri creşte vertiginoz pe zi ce trece, pragul atingând 200.000 de cazuri confirmate şi peste 7 mii de persoane decedate din cauza virusului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest