Ryan Reynolds și Blake Lively, puși la zid pentru locul pe care l-au ales ca să se căsătorească: “A fost o greșeală uriașă”

 

La opt ani după ce și-au unit destinele, un detaliu care nu face cinste deloc cuplului format din Ryan Reynolds și Blake Lively a ieșit la iveală: locul pe care l-au ales ca să se căsătorească!

Ryan Reynolds și-a cerut scuze public pentru locația pe care a ales-o împreună cu Blake Lively ca să devină soț și soție. Motivul? Se pare că locul pe care l-au ales ca să se căsătorească este considerat acum, în contextul mișcării masive antirasism “Black Lives Matter” unul extrem de ofensator.

Iar asta pentru că Ryan Reynolds și Blake Lively au ales ca loc de nuntă o plantație din Carolina de Sud care are o tragică istorie a sclaviei. Marele actor de 43 de ani a declarat că “a fost o greșeală uriașă”, după ce urmăritorii lui l-au pus la zid și au spus că a glorificat o locație unde au suferit foarte mulți oameni de culoare.

Ryan Reynolds a completat mesajul în care și-a prezentat scuzele spunând că mereu îi va părea rău pentru alegerea făcută, însă acum nu mai pot face nimic ca să schimbe situația.

“Acum nu ne mai putem împăca cu trecutul. Ce am văzut atunci a fost o locaţie frumoasă pe Pinterest. Ce am văzut după a fost un loc construit pe o tragedie", a completat actorul de la Hollywood.

Nunta s-a ținut pe Plantația Boone Hall

Plantația Boone Hall este una dintre cele mai vechi plantații din America. Locul a aparținut unor oameni de afaceri din industria cărămizii, iar în 1850 locația a fost folosită pentru producția de patru milioane de cărămizi pe an. Producția enormă era susținută de efortul fizic al unui număr de 85 sclavi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest