S-a accidentat înainte de FINALĂ! Ștefan Stan a căzut cu ATV-ul!

 

Se întâmplă şi la case mai mari. Chiar cu o zi înainte de a urca pe scenă pentru finala Eurovisionului, Ştefan Stan era s-o facă lată. Artistul a avut parte de un incident deloc plăcut. Din fericire a scăpat puţin şifonat, dar teafăr. Dacă întâmplarea care s-ar fi putut termina prost nu l-a rănit prea tare, faptul că nu s-a calificat pentru finala din Danemarca a concursului european de muzică sigur l-a dărâmat.

Ştefan Stan a fost la un pas de tragedie. Din fericire, artistul ca scăpat ca prin minune, ba chiar a reuşit să urce şi pe scenă. Dornic de adrenalină, cântăreţul a urcat pe un ATV cu ocazia vizitei la Braşov. Dacă tot era prezent în oraşul de sub Tâmpa, Stan a încălecat, sigur pe el, vehiculul pe 4 roţi, doar că şi această cursă s-a terminat prost pentru el.

Ca un semn prevestitor, Stan a căzut, după câteva ture, într-un loc plin de pietriş în care nu a putut să facă manevrele dorite.


„Nu am păţit nimic, doar nişte julituri la mână. O să le maschez cu fond de ten la concurs." a spus Ștefan.

Chiar dacă a căzut cu ATV-ul măcar a văzut peisajele frumoase din împrejurimi şi, chiar dacă nu s-a calificat în cursa pentru finala Eurovisionului, măcar a participat în cea naţională. În orice caz, în ambele situaţii, artistul a dat dovadă de curaj.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest