S-a aflat ce tarif percepe Lidia Buble pentru a cânta la un eveniment!

 

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a-ți cânta Lidia Buble la nuntă, botez sau la orice party pe care îl organizezi!

 

Cum restricțiile generate de pandemie s-au încheiat, perioadă în urma căreia artiștii autohtoni au avut mult de suferit, fiind privați de evenimente și concerte, acum, firesc, aceștia își doresc să recupereze timpul și banii pierduți.  

 

Lidia Buble este, fără îndoială, una dintre cele mai în vogă artiste de la noi din țară. Hit-urile pe care le-a scos pot transforma petrecerea oricui într-una de vis, însă prezența sa la astfel de evenimente nu este deloc una deloc costisitoare, ci din contră. Dacă vă doriți ca Lidia Buble să vă cânte la botez, nuntă sau petrecere aniversară, atunci aveți de scos o sumă consistentă din portofel. Mai exact, în cadrul unui astfel de eveniment Lidia Buble percepe suma de 2600 de euro.

 

Dacă în pandemie nu a avut posibilitatea să încânte prea mult oamenii, a avut în schimb timp pentru ea. Astfel, artista a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme, fiind acum mai mult decât mulțumită de modul în care arată.

 

„Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, a mărturisit Lidia Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest