S-a aflat cum a făcut Cristi Borcea patru copii în timp ce se afla în pușcărie! „Nu am fost la camera nupțială”

 

Nimic nu este din ce s-a crezut până acum, iar lucrurile au fost lămurite chiar de Cristi Borcea. Afaceristul are nouă copii și a spus ca ultimii patru au fost conceput în ultimii cinci ani, mai exact, în perioadele în care se afla în spatele gratiilor. Și a ținut să precizeze că nu a fost niciodată la camera nupțială!

Cristi Borcea a mărturisit că cei patru copii au fost concepuți atunci când avea permisie și mergea acasă timp de câteva zile să petreacă alături de familie.

„Da, am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a povestit ex-investitorul lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Fostul acționar la Dinamo a mai dezvăluit pentru gsp.ro că anul trecut a reușit să își adune toți copiii și să petreacă timp alături de el, însă mai greu i-a fost cu cei doi copii pe care îi are cu Alina Vidican, dat fiind că locuiesc în SUA.  

"Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu”, a mai spus ex-dinamovistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest