S-a aflat! Cum au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu să-l cheme pe băiețelul lor!

 

Părinții au ales două nume: unul de sorginte portugheză, iar altul este de sfânt. Anunțul l-a făcut mama pe contul de socializare.

 

Misterul asupra numelui pe care-l va purta copilul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a fost dezvăluit la două săptămâni de la naștere. Proaspăta mămică a dat vestea pe pagina de socializare.  Urmăritorii cuplului au stat cu sufletul la gură în așteptarea numelui pe care îl va purta fiul prezentatorului TV.

 

Gabriela Prisăcariu a anunțat pe pagina sa de Instagram că fiul său și al lui Dani Oțil poartă numele Luca Tiago! Numele a fost pe placul fanilor vedetei, postarea bucurându-se de peste 10.000 de like-uri. Numele Luca este de origine latină, având proveniența de la numele provinciei Lucania, din sudul Italiei. Și s-ar traduce prin lux, sau cel născut în lumină. Totodată, numele a fost purtat de Sfântul Evanghelist Luca, cel care era de origine greacă. Celălalt nume, Tiago are proveniență lusitană.

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se bucură în fiecare clipă de minunea care a venit pe lume. Dani Oțil a postat recent o poză cu micuțul Luca Tiago, pe care-l ținea în brațe. În dreptul ei a scris pe conturile de Instagram și Facebook: „Dacă ne închid din nou…. Am jucărie (miroase a nou)”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest