S-a aflat! De ce a părăsit-o Florin Pastramă pe Brigitte Sfăt: „Era provocatoare”

 

Ruptura de Florin Pastramă pare a fi definitivă. Iată care este motivul separării!

 

După scandalul monstru din stradă, de la începutul lunii, când Florin Pastramă a înjurat-o și a fost la un pas să o bată pe Brigitte, bărbatul a decis să pună punct relației. Potrivit unei postări a Brigittei pe rețelele de socializare decizia fostului soț se datorează unor haine! Vedeta susține că se împăcase cu partenerul ei de viață, însă acesta a decis să pună punct după ce Brigitte s-a întâlnit cu tatăl fetiței ei într-un mall din Capitală și a purtat o ținută provocatoare, însă după cum spune Brigitte Sfăt acel costum era cumpărat chiar de el.

 

''Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(...). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?'', a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

 

În urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Antena Stars, Brigitte Sfăt spunea că de când este cu Florin Pastramă a avut numai probleme și a fost implicată într-o mulțime de scandaluri. Declara atunci că s-a săturat să mai fie pusă în situații ”mizere”, așa că a decis că e momentul să meargă singură în viață, fără cel care i-a fost soț.

 

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (...) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (...) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest