S-a aflat totul! Care este, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul turc cu care a fost surprinsă în Turcia

 

După ce Bianca Drăgușanu a fost surprinsă alături de un cunoscut milionar turc în Turcia, Spynews.ro a aflat care este, de fapt, relația dintre cei doi și ce s-a întâmplat între ei.

La scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Alex Bodi, chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în compania lui Cengiz Şıklaroğl, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera.

Potrivit informațiilor obținute de Spynews.ro, Drăgușanca a fost nevoită să meargă într-o deplasare de câteva zile în Turcia, nu pentru distracție - așa cum a presupus toată lumea, ci în interes de afaceri. În timpul șederii departe de meleagurile natale, blondina s-a întâlnit cu bunul său prieten, Cengiz Şıklaroğl, dar și cu alți prieteni, alături de care a petrecut timp de calitate.

Se pare că milionarul turc s-a purtat ca un gentleman cu Bianca Drăgușanu, chiar sărutându-i mâna în momentul în care s-au întâlnit. Mai mult decât atât, între ei nu ar exista nicio relație de natură amoroasă, ci doar o prietenie care îi leagă de mulți ani.

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a decis să se focuseze pe viața ei profesională și pe creșterea fiicei sale, Sofia, care va începe grădinița din această toamnă.

Cât despre zvonurile care au apărut despre viața ei personală, aceleași surse menționate anterior au spus că Bianca Drăgușanu este o femeie extrem de asumată, care nu ar fi ascuns niciodată dacă ar fi trăit o poveste de dragoste cu cineva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest