S-a dat de gol! Cum a arătat Răzvan Simion că regretă publicarea mesajului în care a anunțat despărțirea de Lidia Buble

 

După ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble printr-un mesaj pe contul său personal, Răzvan Simion a făcut ceva surprinzător, care dă de înțeles că regretă că și-a „vărsat” sentimentele, în fața tuturor.   

Chiar dacă zile întregi s-a vehiculat că relația lui Răzvan Simion cu Lidia Buble nu mai mergea așa cum ar fi trebuit, confirmarea despărțirii tot a reprezentat un șoc pentru foarte multă lume. Prezentatorul TV de la Antena 1 și-a luat inima în dinți și a mărturisit că unul dintre motivele sepărării constă în faptul că Lidia nu se mai simțea fericită alături de el, așa că a decis să îi redea libertatea.

Odată cu asumarea despărțirii, numele lor au fost pe primele pagini ale tabloidelor. Cel mai probabil, copleșit de tot ce se întâmplă și extrem de rănit de separare, Răzvan Simion a decis să șteargă postarea de pe instagram, prin care a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble. Chiar dacă gestul său nu a fost explicat în niciun fel, mulți dintre admiratorii celor doi au presupus că prezentatorul regretă separarea de femeia care i-a fost alături mai bine de cinci ani.

Mesajul șters de Răzvan Simion

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, a fost mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan a justificat despărţirea de Lidia Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest