S-a dat de gol! Cum a reuşit să slăbească Emeli Sande! Şi-a comandat imediat după concertul de la Braşov VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Emeli Sande este una dintre cele mai bune voci, atât din Marea Britanie, cât şi din lume. După ce a onorat cu prezenţa la ediţia din acest an a festivalului „Cerbul de Aur”, artista nu a ratat ocazia de a se delecta cu peisajele de vis din Braşov, cât şi de a testa restaurantele de lux din zonă.

Emeli Sande şi-a luat prietenii şi a mers pe terasa unui local recunoscut pentru mâncărurile fine din Braşov. Fără să fie curioasă de preparatele tradiţional-româneşti, artista şi-a comandat un platou de somon cu legume. Este ştiut faptul că această combinaţie este ideală dacă vrei să scapi de un număr considerabil de kilograme.

Renumita cântăreaţă ţine la silueta ei şi când se află în deplasare. Şi nu este de mirare de ce, dacă ne uităm la transformarea fizică de care a avut parte în ultimii ani. Chiar dacă delicatesele aflate pe masă nu erau bogate în calorii, Emeli Sande a ales să nu abuzeze de preparate.

După ce s-a delectat cu somonul cu legume, renumita artistă din Marea Britanie a fost toată numai zâmbet. Preţ de o oră şi jumătate, aceasta a stat la taclale cu prietenii săi şi s-a delectat cu peisajele mirifice din jur.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest