S-a descoperit agenda secretă a lui Julio Iglesias!

 
+4 click pentru
galerie

Timp de mai mulți ani, au fost zvonuri că Julio Iglesias a avut o agendă secretă, în care și-a notat numerele de telefon și numele femeilor cu care s-a iubit în dormitor. În paginile agendei erau trecute modele, femei obișnuite, dar și femei de succes din întreaga lume. Însă totul era doar un mit, pentru că nimeni nu văzuse agenda și nici nu se știa unde s-ar putea afla.

După mulți ani de incertitudine, iată că apar primele dezvăluiri. Presa din Spania a aflat cele mai intime secrete ale cântărețului care a topit inimile femeilor ani de-a rândul. Se pare că agenda minune este în posesia fostului impresar al artistului, Alfredo Fraile. Acesta păstrează bunul cântărețului mai ceva ca pe o comoară de aur. Micul jurnal al iubirilor este o agendă roșie, gravată cu inițialele artistului . Realitatea se pare că bate mitul. Se spuneau că sunt peste 3000 de femei trecute în agenda artistului, însă presa din Spania dezvăluie că nu sunt nici pe jumătate din acest număr. 

Printre femeile scrise în agenda lui Julio Iglesias fac parte Vaitiare Bandera, Priscilla, fiica lui Elvis Presley, Bianca Jagger și Sidney Roma.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest