S-a descoperit fântâna tinereții și a fericirii! Costă puțin și face minuni!

 

Ne dorim să fim sănătoși, frumoși, mereu tineri și să dăm randament în activitățile cotidiene. Cu o cură de 6 săptămâni dintr-un aliment minune ai numeroase beneficii.

Un supliment natural contribuie la îmbunătăţirea memoriei, creşte capacitatea de concentrare şi asimulare a informaţiei şi elimină stările de somnolenţă. Este vorba de lăptișorul de matcă, renumit pentru multiplele lui beneficii: 

Elimină stresul şi insomnia

Lăptișorul de matcă pur poate elimina stresul, deoarece conţine niacină şi piridoxină, ambele calmante naturale foarte eficiente, care nu dau nici un fel de dependenţă. Consumatorii de lăptișor de matcă pur suferind de depresie sau stres, au relatat că au experimentat destul de rapid o senzaţie puternică de bunăstare generală, prin creşterea rezistenţei la oboseală, amplificarea performanţelor intelectuale, precum şi prin instalarea unei stări mentale mult îmbunătăţite.

Îmbunătăţeşte memoria, creşte capacitatea de concentrare şi asimilare a informaţiei​

Lăptișorul de matcă pur este un excelent stimulent în procesul de învăţare. Prin prezenţa anumitor oligoelemente esenţiale (fosfor, magneziu), a vitaminelor B1, B2, B6, a aminoacizilor (fenilanalină, triptofan), lăptişorul de matcă pur s-a dovedit a fi util pentru îmbunătăţirea memoriei şi creşterea randamentului intelectual. Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de acetilcolină, un neurotransmițător foarte important, esenţial în transmiterea influxului nervos. 

Stimulează sistemul nervos

S-a dovedit ştiinţific că lăptișorul de matcă pur joacă un rol esenţial în dezvoltarea şi buna funcţionare a sistemului nostru nervos, refăcând sinapsele şi celulele nervoase, căci, pe langă vitamine, minerale, enzime şi aminoacizi, acest aliment-minune ne furnizează şi acidul 10-HDA, esenţial pentru dezvoltarea neuronală şi pentru stimularea sistemului imunitar.

Modul de administrare al lăptişorului de matcă pur

Pentru beneficii maxime, se recomandă consumul în cure de 6 săptămâni. Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă. Doza recomandată este de 0,5 g/zi pentru copii şi 1-2 g/zi pentru adulţi. Lăptişorul de matcă se păstrează la frigider, la temperaturi cuprinse între 2ºC și 6ºC. Se poate consuma şi omogenizat în miere 2% (ex: 10g lăptișor de matcă pur combinat cu 500g miere crudă). În acest caz, doza recomandată este de 1-2 lingurițe/zi, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest