S-a descoperit un aliment ce reduce ţesutul adipos de pe abdomen. Încearcă și tu!

 

Un regim alimentar echilibrat şi sănătos, centrat pe un aport caloric potrivit, va fi întotdeauna cea mai bună cale de a-ţi ţine sub control greutatea şi astfel şi acumularea de grăsime.

Dacă eşti deja obez, fă exerciţii fizice pentru a arde mai multe calorii decât consumi şi vei începe să reduci cantitatea de grăsime, deoarece corpul tău trebuie să o descompună şi să o folosească pentru a căpăta energie.

Cercetătorii au descoperit și un aliment care poate reduce ţesutul adipos de pe abdomen: ghimbirul. Ceaiul de ghimbir se bea înainte de fiecare masă, dar și înainte de culcare pentru accelerarea metabolismului.

Scapă de grăsimea abdominală cu ajutorul ghimbirului! Iată rețeta!

Ingrediente: rădăcină proaspătă de ghimbir, două căni de apă plată, suc de la o lămâie și miere. Mod de preparare: se taie ghimbirul în felii și se adaugă apă călduță peste el. Se lasă la infuzat 5-10 minute apoi se aruncă feliile de ghimbir și se adaugă 1-2 lingurițe de miere și/sau zeamă de lămâie.

Beneficiile ghimbirului

Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani în medicina ayurvedică şi are efecte excelente în combaterea indigestiei, a migrenelor şi a răcelilor de sezon. Rădăcina de ghimbir este bogată în potasiu, zinc, calciu, cupru şi magneziu, vitaminele B6, C şi D, precum şi uleiuri esenţiale cu multiple proprietăţi benefice, cum este gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phelladrene – au efect afrodisiac, acţionează ca tonic general şi înlătură oboseala şi toxinele accumulate în organism.

Ceaiul de ghimbir are efecte benefice asupra organismului: antiemetic, antiseptic, expectorant, antifungic, antiviral, analgezic, hipotensiv, antispasmodic, antiinflamatorii, antibacterian, antifebril şi antiagregant  plachetar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest