S-a despărțit Mutu de Consuelo? Briliantul s-a certat cu Pițurcă din cauza Vicăi

 

Ghinioanele se ţin lanţ de capul lui Adrian Mutu! Se pare că fotbalistul s-a despărţit de Consuelo. Şi, ca tacâmul să fie complet, conflictul pe care îl are cu selecţionerul Victor Piţurcă de ceva vreme ar avea în centru o femeie. Haideţi să vedem despre cine este vorba!

Un nou cutremur în showbizz! Mutu s-ar fi despărţit de Consuelo. Şi asta nu e tot. Gurile rele spun că în spatele conflictului pe care Briliantul l-a avut cu Piţurcă stă nimeni altcineva decât. Vica. Lituanianca neagă tot, însă.

Adevărat sau nu, se pare că nici viaţa personală a briliantului nu ar fi prea roz. Deşi s-a mutat în România încă de la începutul anului, Adi Mutu nu a fost însoţit şi de familie. Consuelo şi fetele, Adriana şi Maya, se află în Republica Dominicană şi nu par să vină prea curând alături de fotbalist. Motiv pentru care se speculează că Mutu ar fi divorţat deja de frumoasa lui soţie. Zvonul a fost însă infirmat de jucătorul Petrolului.

"Sunt minciuni şi bazaconii. Jurnaliştii încearcă să mă divorţeze din 2008 şi tot nu au reuşit încă să o facă! Consuelo e în Republica Dominicană cu copiii, fata cea mică are nişte probleme. Dacă divorţam, vă spuneam clar lucrul acesta, nu sunt genul care să mă ascund. Consuelo este şi va fi iubirea vieţii mele!" a declarat fotbalistul.

Un lucru este sigur: Adrian Mutu s-a întâlnit faţă în faţă cu Vica de două ori! Să îl fi deranjat acest lucru atât de tare pe Piţurcă încât să nu-l mai convoace la echipa naţională pe Briliant?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest