S-a despărţit Bianca Drăguşanu de Gabi Bădlău? "Subiectul mă priveşte direct!"

 

Bianca Drăguşanu s-a revăzut "întâmplător" cu Alex Bodi, iar toată lumea i-a dat ca şi despărţiti pe blondină şi fiul de milionar. La Antena Stars, Bianca Drăguşanu a evitat să spună clar dacă mai este sau nu împreună cu Bădălău, precizând că are de gând să-şi ţină pe viitor la secret viaţa amoroasă.    

"Deci subiectul ma privește direct, doar pe mine. Eu prefer sa nu vorbesc despre situația mea amoroasă pentru că am impresia ca stric anumite lucruri. Important este că sunt fericită.", a mărturisit blondina.

"Data viitoare când o să mă invite, promit să mă duc, acum s-a pierdut semnalul la GPS. Eu nu o să mai spun nimic despre relațiile mele, însă las indicii, ca până acum. Cine înțelege, bine, cine nu, asta e.", a fost reacția exclusivă a blondinei, legată de acest subiect.

Totodată, Bianca Drăgușanu a declarat și faptul că ea nu o să mai spună vreodată nimic despre relațiile ei, însă ca și până acum, o să lase indicii pentru cei care le înțeleg. Totuși, cei doi nu au reușit să stea departe prea mult unul față de altul, iar la doar câteva zile de la separare îi vedeam iar împreună. Rămâne de văzut dacă și acum lucrurile vor fi la fel!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest