Să fie el noul iubit al Danielei Crudu? Cum arată bărbatul misterior pe care fosta asistentă TV îl ține ascuns/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

După relația controversată cu iubitul croat, care s-a terminat într-o maneiră șocantă, fiind bătută cu bestialitate de acesta, Daniela Crudu iubește din nou. Însă din cauza situației complicate prin care a trecut, fosta asistentă TV a decis să îl țină pe cel care o face fericită acum departe de ochii curioșilor, dar o imagine recent publicată de brunetă ne-a făcut să ne întrebăm dacă bărbatul cu care s-a afișat nu este chiar actualul partener.

Daniela Crudu este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă românească. Apreciată grație atitudinii pozitive pe care o are indiferent de situație, dar și datorită aspectului fizic impresionant, fosta asistentă TV se bucura de o masă mare de oameni care îsi doresc să afle cât mai multe detalii din viața ei personală.

Pentru ca a trecut printr-o situație controversată din cauza fostului iubit croat, Daniela Crudu a hotărât să gestioneze diferit de data aceasta relația în care se află, astfel că nu mai postează pe social media imagini cu bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Sau cel puțin asta am crezut până în urmă cu câteva zile.

Recent, Daniela Crudu a împlinit 32 de ani și a făcut mare paranghelie pentru a celebra frumoasa vârstă. La petrecere au fost invitate cele mai bune prietene ale sale, dar și un bărbat misterios, cu care s-a pozat bruneta.

Mai mult decât atât, atât ea, cât și tânărul în vârstă de 21 de ani au publicat imagini de la petrecere, iar acesta a scris și un mesaj frumos dedicat brunetei: ”Happy birthdaaaay!🥰.

Așa cum era de așteptat, Cruduța i-a trimis foarte multe emoji-uri cu inimioare și pupicei, semn că între cei doi există ceva mai mult decât o relație de amiciție.

Ce spunea Daniela Crudu despre relația secretă pe care o are

”Am fost la piramida lui Keops. Am văzut Sfinxul. Mi-a plăcut foarte tare, am simțit o energie și mi-am pus o dorință, sper să se îndeplinească. Nu, nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da. Sunt singură în pozele din Kairo, păi normal, nu știi că nu se pune... Da, am iubit, să zic. Să zic că da, să sperăm că nu. Secret”, a spus Daniela Crudu, în urmă cu puțin timp, in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest