S-a încins atmosfera pe Insula Iubirii! „Miami Beach, tată, aia e!”

 

Concurenții și ispitele au avut parte de primele întâlniri pe Insula Iubirii. Cine a făcut mărturisiri intime și cine se va lăsa pradă tentației .

 

În cel de-al treilea episod de la Insula Iubirii - sezonul 6, concurenții și ispitele au avut parte de momente de amuzament și de relaxare. Unii s-au distrat pe plajă, alții pe scenă. Pe insula băieților s-au simulat scene din Baywatch. Când Sebastian, iubitul Cristinei, a ieșit cu Oana Monea în brațe, din valuri, concurenții nu s-au mai putut abține: „Miami Beach, tată, aia e!”

 

Sebastian a căutat să se scuze cumva: Am scos-o în brațe deoarece așa a fost contextul. Așa mi s-a spus că se face. Cel care aruncă cu frânghia iese cu persoana în brațe. Am scos victima pe care abia am cărat-o pe plajă să duc treaba până la capăt. Toată lumea privește. Nu am resuscitat-o cum ar fi cazul, să o sărut sau să se înțeleagă prostii, m-am apropiat de gura ei, m-am făcut că suflu și cam atât”.

 

Nu sunt în largul meu când altă fată trebuie să mă salveze. Eu nu aș putea salva ca salvamar, pentru că nu știu să înot. Am încredere că Anamaria mă va salva. Eu zic că m-aș descurca și eu”, a spus Bogdan, adus la mal de Anamaria. Ispita a recunoscut că nu a avut cea mai facilă misiune: Bogdan e greu de salvat, având în vedere că are 80 de kg și eu 49. Dar mă ajută valurile destul de mult”.

 

Pe insula fetelor, concurentele și ispitele s-au costumat de carnaval, au dansat pe o scenă, apoi au avut parte de masaj tailandez și o cină în care au extras bilețele cu întrebări pentru a se cunoaște mai bine. Karina l-a chestionat pe Rareș: „ai fost liniștit în relațiile tale?”

 

 

Răspunsul iubitului Ceraselei a fost prompt: „N-am înșelat niciodată, dar am fost foarte afemeiat în același timp. În sensul că dacă nu sunt într-o relație îmi place să am numeroase partenere. Să fiu wild. Îmi place să cunosc, să intrig, să exersez cu mai multe femei ceea ce vreau să fac atunci când sunt cu una singură”.

 

În cel de-al treilea episod de la Insula Iubirii - sezonul 6, fetele au avut de făcut câteva alegeri pentru viitoare întâlniri. „Pe Dinu îl aleg pentru că am vorbit mult mai puțin cu el”, spune Celia. Cerasela l-a ales pe Denis, Cristina pe Marco, Teo pe Ali, iar Lavinia pe Florin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest