S-a întors roata! Nimeni nu îl mai vrea pe Cristea!

 

S-a dat zmeu, dar a ajuns mai rău decât un motan pricăjit. Din Prinţul veşnic zâmbăreţ, Cristea s-a transformat într-un muncitor îngândurat şi apăsat de griji. Dacă înainte mergea ca un răţoi, acum, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu nu mai ridică privirea din pământ. Se pare că Dumnezeu nu doarme şi l-a pedepsit pe fotbalist pentru că a spart casa roşcatei.


După ce a ispitit-o pe Bianca Drăguşanu să meargă cu el la Paris şi să îşi înşele bărbatul, Cristea trage acum ponoasele. Dacă până nu demult râdea în barbă, Prinţul a ajuns la sapă de lemn. Nicio echipă de fotbal nu-l mai vrea, nicio femeie nu se mai face preş la picioarele lui, umblă vorba că ar avea şi datorii. Acum, idolul femeilor simte pe pielea lui că oricât e roata de pătrată tot se-ntoarce ea o dată.


Ca un muncitor obişnuit, cel care strălucea la braţul celor mai dorite femei a ajuns să se prezinte la atelierul de croitorie mai devreme decât angajaţii. Totuşi, fotbalistul mai păstrează ceva din aerul de altădată: s-a tuns la un salon de fiţe, semn că încă ţine la imaginea lui. Ca sportiv oricum e are probleme, niciun club nu se înghesuie să-l curteze după tot scandalul în care a fost implicat.


Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, Cristea o duce rău pe mai multe planuri. Nici în dragoste nu-i mai merge bine, nici cu banii nu e pe roze. S-ar părea că nu a strâns cureaua îndeajuns! Umblă vorba că ar avea datorii de peste 150 de mii de euro.


Vezi ce se întâmplă când te bucuri de răul altuia? Ai săpat groapa altuia, dar ai căzut singur în ea. Ai rămas şi fără Bianca, ai rămas şi fără serviciu şi acum mai faci şi riduri de atâta supărare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest