S-a întors sau nu, Maria Ciobanu, pe ascuns, înapoi în țară, în plină pandemie de coronavirus/ VIDEO

 

S-a întors sau nu Maria Ciobanu în mare secret în România? Asta a fost întrebarea tuturor admiratorilor, după ce ultimele imagini postate de Ionuț Dolănescu pe internet au creat o adevărată isterie în rândul fanilor.

Zilele trecute Ionuț Dolănescu a publicat două fotografii: într-una era alături de soția lui Doinița, dar și alături de cei trei copii ai săi, făcând un grătar din curtea casei din Caimatei, iar în cealaltă fotografie, era Maria Ciobanu alături de nepoțelul ei cel mic. Ei bine aceste poze au făcut înconjurul presei și de aici s-a crezut că marea artistă a venit, în țară, în plină pandemie, pentru a petrece sărbătorile alături de fiul ei, de nora ei, dar și alături de cei trei nepoți pe care îi iubește foarte mult.

Iar pentru că marea artistă are vârsta de 83 de ani și automat se poziționează în grupa cu cel mai mare risc de imbolnăvire, Ionuț Dolănescu a primit foarte multe critici, fiind acuzat că și-ar fi invitat mama în țară, în această perioadă.

Ei bine, adevărul este cu totul și cu totul altul! Contactat de reporterii Antena Stars, Ionuț Dolănescu a infirmat toate zvonurile din presă și a dezvăluit că Maria Ciobanu este încă în America și chiar serile trecute au vorbit la telefon.

Este cunscut faptul că cei doi au o relație foarte apropiată și chiar dacă nu sunt alături unul de celălalt, păstrează legătura și vorbesc zilnic. Și chiar dacă Maria Ciobanu și-a dorit foarte mult să fie alături de familia sa, acest lucru nu a fost posibil din cauza contextul actual. Astfel că fotografia postată a fost făcută în urmă cu ceva timp, nicidecum zilele trecute. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest