S-a luptat cu pastele! Mihai Leu, din ring în bucătărie

 

De 17 ani şi-a agăţat mănuşile de box în cui, dar a rămas la fel de priceput. Campionul Mihai Leu nu are adversar. decât în bucătărie. Singurul loc în care croşeul de dreapta nu îl salvează este în faţa aragazului. Chiar şi aşa, fostul sportiv nu s-a dat în lături de la provocarea lansată de Nicolai Tand şi Claudia Pătrăşcanu. Haideţi să vedem ce a ieşit!


Preparatul pe care Mihai a ales să îl facă este inspirat din portofoliul soţiei sale, italiancă get-beget. De mâncat le mânca, dar de preparat habar n-avea. Totuşi, Mihai şi-a suflecat mânecile şi a trecut la atac. Cu o viteză de melc, fostul sportiv a dovedit într-un final leguma. Şi când răutăcioşii erau cât pe ce să spună că Mihai Leu nu e priceput în bucătărie, hop! 

Dar nu ziceţi Bravo până nu e gata mâncarea. Noroc cu chef Nicolai care mai amesteca să nu se carbonizeze preparatul. Ca să treacă mai repede timpul, fostul boxeur mai povestea câte ceva, mai flutura cu o spatulă prin sos şi uite-aşa spaghetele-au fost gata! Gongul de final a anunţat încheierea meciului.


Câştigătooor, Mihaiii Leuuu! Dacă sunteţi curioşi să vedeţi cum se descurcă şi alte vedete la cratiţă, urmăriţi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, emisiunea Star Chef cu Nicolai Tand şi Claudia Pătrăşcanu doar pe Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest