S-a sucit soțul Georgianei Lobonț? „Nu se desparte nimeni”

 
+2 click pentru
galerie

După ce Rareș Ciciovan a anunțat ieri separarea de interpretă, lucrurile au luat o nouă turnură. Mesajul transmis de pe plaja din Maldive.

 

Soțul – impresar al Georgianei Lobonț părea mai decis ca niciodată să pună punct relației cu interpreta, care durează de 7 ani și în urma căreia s-au născut cei doi copii ai cuplului. El declara în exclusivitate pentru Spynews.ro că nu mai e loc de împăcare între cei doi, fără a preciza însă motivul rupturii.

 

Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus soțul Georgianei Lobonț, în exclusivitate.

 

Noaptea din Maldive pare să fi fost un sfetnic bun pentru cuplu, asta dacă avem în vedere mesajul transmis de Fane Bănăteanu, prieten al celor doi soți, care, de altfel, se află cu aceștia în insula din Oceanul Indian. La doar o zi după ce Rareș Ciciovan anunța că el și artista au decis să divorțeze, cei doi s-au afișat împreună, alături de copiii și prietenii lor, la masă. Fotografia a fost publicată în mediul online de Fane Bănățeanu, care a pus și un mesaj surprinzător în descriere.

 

„Totul este bine, nu se desparte nimeni. Vă dorim o seară minunată si să auzim numai de bine !!!”, a scris Fane Bănățeanu în descrierea postării.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest