Să vezi şi să nu crezi! Denisa de la „Insula Iubirii” show erotic pe litoral, imediat după emisie VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Vara asta face tot ce-i trece prin cap! Şi chiar face! Denisa, concurenta sezonului 5 al „Insulei Iubirii” a făcut show de show pe litoral, imediat după filmările emisiunii în care a participat cu Adrian, pentru a-şi testa relaţia.

Dacă la începutul emisiunii „Insula Iubirii”, şatena s-a afişat drept o fată cuminte, la locul ei, iată că Denisa a căpătat din ce în ce mai multă încredere în sine şi s-a transformat într-o femeie cu atitudine! Imaginile intrate în posesia www.spynews.ro reprezintă cea ma bună dovadă că Denia nu mai este deloc o fetiţă cuminte.

Denisa, concurenta de la „Insula Iubirii” şi cea care i-a fost parteneră lui Adrian, bărbatul care a şocat întreaga insulă, după ce în mai puţin de cinci ore a căzut în ispită cu Maria Ilioiu, a făcut senzaţie la o piscină. După cum a arătat în ultimele episoade din sezonul cinci al „Insulei Iubirii”, şatena are în posesie mişcări care mai de care mai lascive şi mai sexy, dar cu toate astea nimeni nu se aştepta la asta!

Concurenta s-a urcat pe cub, în mijlocul tuturor şi a început să danseze în aşa fel încât reprezentanţii sexului puternic au rămas fără cuvinte. A renunţat la sutien şi şi-a etalat sânii în văzul tuturor, în timp ce MC-ul o anima să se mişte din ce în ce mai provocator, iar un alt băiat o stropea cu apă cu ajutorul unui furtun!

Dacă nu ne credeţi, urmăriţi imaginile de senzaţie de mai jos!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest