S-a vindecat COMPLET de PARADONTOZĂ în doar 30 de zile! A folosit doar TREI ingrediente NATURALE

 

Destul de mulţi oameni în vârstă ajung să sufere de paradontoză, însă nu este exclus ca această afecţiune să apară şi la persoanele tinere. Efectele ei sunt destul de neplăcute şi de cele mai multe ori, oamenii care se confruntă cu această afecţiune, nu reuşesc deloc să scape de ea.

Paradontoza este o boală a gingiilor, care se dezvoltă lent, din cauza alimentației nepotrivite, a lipsei igienei orale și a unor factori ereditari. Unele dintre semnele timpurii ale bolii sunt sângerarea în timpul periajului dar și inflamarea repetată a gingiilor, conform site-ului secretele.com.

Aceste simptome nu sunt însoțite de dureri. De asemenea, poate fi observată inclusiv desprinderea gingiei de dinte, iar dacă nu este tratată, inflamația se poate agrava, acesta fiind cel mai alarmant semn al instalării paradontozei. Inflamațiile cronice ale acestora afectează în timp țesutul moale, și creează răni mici. Astfel, bacteriile se răspândesc repede în sânge. Cele mai recente cercetări au arătat că inflamarea gingiilor dublează riscul apariției infarctului sau a problemelor cu inimă.

Există soluţii pentru a scăpa de această problemă şi există oameni care au reuşit să o învingă. M. Kahn este unul dintre ei, un pacient german care s-a vindecat de paradontoza în doar 30 de zile. Kahn a folosit următoarele ingrediente: lămâie, bicarbonat de sodiu și ulei de cocos.

"M-am vindecat de paradontoza în aproximativ o luna de zile și vreau să împărtășesc experiență mea. Dentistul meu a rămas uimit în urmă rezultatelor obținute cu acest leac.

Remediul este simplu, ieftin și natural. Este vorba despre sucul de lămâie amestecat cu bicarbonat de sodiu și apă. Pur și simplu am băut zilnic timp de 30 de zile acest amestec, fără să îl țin în gură. Într-un pahar de 200 de ml de apă, am stors sucul de la două lămâi și am adăugat un sfert de linguriță de bicarbonat. Acest amestec a produs alcalinitate în corp, deși este o combinație acidă. Procedând așa, bacteria care creează boala nu s-a mai răspândit și a dispărut, pentru că mediul alcalin nu îi este favorabil, stopându-se astfel și dezvoltarea bolii. 

Zona gingiilor a devenit luminoasă, puternică iar pungile formate în jurul dinților s-au micșorat. Pe lângă acest remediu intern, am urmat și unul extern. M-am spălat zilnic pe dinți cu ulei de cocos. Făceam două periaje pe zi. Unul dimineața și unul seara înainte de culcare. Pur și simplu turnam puțin ulei de cocos pe periuța și mă spălam în același mod cum o făceam cu pastă de dinți. În acest mod am combatut paradontoza în 30 de zile" a relatat Kahn. 

După ce medicul său stomatolog a aflat povestea lui, a început să o povestească și altor pacienți, care la rândul lor, după ce au încercat această procedura, i-au confirmat și ei eficacitatea.

Aşadar, dacă te confrunţi şi tu această boală cruntă, încearcă neapărat metoda lui Kahn pentru a te vindeca definitiv de paradontoză. Această metodă este una simplă, ieftină și pe lângă această este 100% naturală.

Foto: sanatate.bzi.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest