S-a vrut bombă sexy, dar a ajuns în pragul anorexiei! ”Nu mă interesează dacă ajung așa”

 

Și-a făcut operații după operații ca să ajungă o bombă sexy, dar au rămas doar silicoanele de ea. Este atât de slabă încât nici nu mai are nevoie de colac la piscină.

Noi am surprins-o pe Gabriela Cristoiu la piscină și am aflat care este alimentația ei și cum a ajuns să cântărească 46 de kilograme. Chiar dacă este pe cale să treacă pragul anorexiei, vedeta nu pare îngrijorată și, dacă va ”reuși” această performanță, Gabriela nu se va lăsa deloc afectată.

”Vin aproape zilnic la piscină să mă bronzez și astăzi v-am găsit pe voi. Fac o dietă care se numește șase zile mănânci sănătos și bei apă, și o zi fac ce vreau eu. Chiar asta fac. Șase zile pe săptămână mănânc fructe, iar o zi fac ce vreau eu. Am ajuns la o concluzie: mai bine să fii slab decât gras. Nu sunt mulțumită de mine, dar mă simt cât de cât bine. Sunt foarte complexată că sunt slabă, dar cine te place, te place cum ești tu. Nu mă plâng neapărat, să știi! Utima oară când m-am cântărit aveam 46 de kilograme. În viața asta totuși nu totul se reduce la asta. Până la urmă contează cum te simți și ce ai în suflet. Nu mă interesează dacă o să devin anorexică, asta este. Vreau să-mi fac fundul mai mare. Acum nu mai e cum era pe la început. Acum vreau să-l fac și mai mare”, a mărturisit Gabriela Cristoiu cu zâmbetul pe buze, de la piscină.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest