Să-i spunem de acum Bianca Bădălău! Este vestea săptămânii în showbiz!

 

Diva i-a pus o singură condiție omului de afaceri! Familia lui Gabi Bădălău rămâne fermă pe poziții.

 

Încheierea procesului de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a deschis drumul Biancăi Drăgușanu spre oficializarea relației cu omul de afaceri. Surse apropiate celor doi au dezvăluit pentru Antena Stars că aceștia pregătesc o mega-petrecere de logodnă. Cei doi îndrăgostiți sunt acum pregătiți să-și declare iubire pentru totdeauna unul altuia.

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-ar dori să nu mai trăiască în „clandestinitate” și să-și oficializeze cât mai curând legătura de iubire. Pentru asta, diva sexy a pus o singură condiție: ca la super-petrecerea pe care cei doi o plănuiesc să nu fie invitat prietenul omului de afaceri Florin Salam. Este știut deja faptul că Bianca și Salam nu mai sunt pe aceiași lungime de undă de când Bădălău și manelistul au petrecut împreună alături de câteva domnișoare, iar diva a dat buzna peste ei.

 

Totul pare că merge perfect între cei doi îndrăgostiți, cu o singură excepție. Aceștia se pare că nu au primit încă binecuvântarea familiei Bădălău, iar acest fapt nu se va întâmpla în viitorul foarte apropiat, mai ales că Rodica Bădălău, mama lui Gabi, s-a poziționat de la bun început împotriva idilei pe care fiul său o are cu fosta asistentă TV. Rămâne de văzut dacă Bianca Drăgușanu va reuși să o farmece și pe doamna Bădălău, așa cum a făcut cu băiatul acesteia!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest