Salariul soției lui Klaus Iohannis. Câți bani încasează lunar ca profesoară de limba engleză

 

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză și chiar dacă are o situație financiară extrem de bună, nu a renunțat să facă parte din sistemul de învățământ. Care este salariul soției lui Klaus Iohannis?

Soția Președintelui României nu a vrut să renunțe la postul de profesoară de engleză în Sibiu nicio clipă, chiar dacă partenerul ei de viață este cea mai puternică persoană din țară. Carmen Iohannis a continuat să le predea elevilor săi, multe lume fiind de părere că decizia luată s-a datorat salariului impresionant pe care îl are.

Ei bine, s-au înșelat. Și spunem asta pentru că suma de bani pe care primește Carmen Iohannis lunar este infimă. Soția Președintelui României încasează 2.800 de lei, o sumă extrem de mică dacă este să ținem cont de averea pe care are Klaus Iohannis.

Cum a cunoscut-o Klaus Iohannis pe soția sa

Klaus Iohannis a cunoscut-o pe soția sa pe vremea facultății, atunci când erau doar studenți. Cei doi au făcut parte din același grup de prieteni, iar la 7 ani de la primul sărut au făcut și pasul cel mare.  

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni”, explică acesta, în volumul „Pas cu pas”. „Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani.” a dezvăluit Președintele României, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest