Sam Smith, declarații halucinante, după ce a dezvăluit că este gay: „Vreau să fiu mamă, să am copii”

 

După ce a dezvăluit că este gay, Sam Smith a decis să vorbească fără perdea despre cele mai mari dorințe pe care speră să și le îndeplinească până la vârsta de 35 de ani. Printre ele numărându-se și cea de a deveni „mamă”!

La finalul lunii august, Sam Smith a recunoscut că este gay, după ce s-a afișat cu noul iubit în văzul tuturor. Artistul internațional a mărturisit că își dorește să trăiască după propriile reguli, mai ales că ani la rândul s-a ascuns de frica opiniei publice, în ceea ce privește orientarea sa sexuală.

„Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacția fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. (…) Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viața şi să fac muzică.’, le-a spus Sam Smith jurnaliştilor de la Digital Spy.

Se gândește la o schimbare de sex

După ce s-a declarat gay, Sam Smith a mărturisit că nu puține au fost episoadele în care s-a gândit să își facă și schimbare de sex, o idee pe care a avut-o încă de la vârsta de 11 ani. Ulterior, artistul a mărturisit că este non-binar, adică nu se identifică nici cu genul masculin, nici cu genul feminin.

Însă un lucru îl știe sigur, vrea să devină mamă! Artistul britanic este convins că până la vârsta de 35 de ani va avea copii, adorând tot ce asta: „Vreau să am copii! Vreau să am parte de tot ce implică asta. Vreau să am copii, vreau să petrec timp cu copiii şi să îi vâd crescând, să fiu alături de ei în fiecare zi. Vreau să fiu mamă”, a precizat Sam Smith pentru Daily Mail.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest