Sam Smith, sărut pasional cu noul iubit, în plină stradă! Nu a ținut cont de nimeni și de nimic/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Sam Smith și noul iubit s-au sărutat pasional în plină stradă! Cei doi amorezi nu au ținut cont de nimeni și nimic, iar imaginile care au făcut înconjurul internetului stau drept mărturie!

Sam Smith este îndrăgostit până peste cap de noul iubit! Artistul de talie internațională a dat frâu liber pasiunii în plină stradă și l-a sărutat cu patos pe bărbatul cu care formează un cuplu de puțin timp.

Cel care i-a pus inima pe jar lui Sam Smith se numește Francois Rocci și deja s-a mutat împreună cu artistul. Cei doi locuiesc în nordul Londrei și sunt foarte fericiți, după cum arată și imaginea de mai jos.

Cum a recunoscut că este gay

În ciuda faptului că la început i-a fost foarte greu să admită că este gay, Sam Smith și-a luat inima în dinți și în cele din urmă a recunoscut care este orientarea lui sexuală.

„Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacția fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. (…) Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viața şi să fac muzică.", le-a spus Sam Smith jurnaliştilor de la Digital Spy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest