Sanda Ladoși are o legătură specială cu Bogdan Stanoevici: „La nivel energetic, există cu noi mai departe”

 

Cântăreața susține că are o legătură energetică în continuare cu Bogdan Stanoevici, actorul răpus de Covid 19.

 

Sanda Ladoși a vorbit, în exclusivitate la Antena Stars, despre legătura pe care o menține cu fostul actor Bogdan Stanoevici. Fostul ministru al românilor de pretutindeni în guvernul Ponta, Stanoevici s-a stins în urmă cu doi ani, după ce s-a infectat cu Covid 19.

 

„Tot timpul îmi aduc aminte de el, tot timpul ne întâlnim cu prietenii și discutăm despre el. El este o constantă a vieții noastre. Atunci când este pomenit, probabil, că este cu noi. Asta vrem să credem noi, cei care i-am fost apropiați și l-am iubit. Eu cred că persoanele care au avut o importanță foarte mare în viața noastră există sub o anumită formă. Efectiv cine crede în așa ceva pentru că trebuie, în primul rând, să crezi așa ceva. Eu cred că există un ajutor, o ghidare de acolo de undeva, din etern. E clar că sunt lucruri care se întâmplă în cer exact ca și pe pământ, doar că foarte mulți dintre noi nu avem cunoștință de chestia asta. Cert este că cei dragi nouă, la nivel energetic, există cu noi mai departe”, a mărturisit cântăreața.

 

În cadrul interviului acordat Antena Stars, artista a spus și cum și-a petrecut ziua de naștere, care a fost la data de 2 ianuarie: „Ziua mea de naștere niciodată nu a fost un eveniment național, așa cum mulți sunt obișnuiți să facă. E o zi de naștere a unei persoane, în privat, venită după o perioadă lungă de sărbători foarte grele în care lumea mănâncă, bea și se distrează. Când ajung la ziua mea sunt deja terminați și obosiți și atunci, normal, îți scade entuziasmul. De foarte mulți ani încoace am preferat varianta liniștită și, mai ales de când am copii, alături de copii. A fost foarte simplu, am avut un tort pe care l-am tăiat alături de copii, familie și am petrecut cu fata mea. Am invitat-o la un film și mi-a acceptat invitația”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest