Sandra Izbașa și nepotul lui Ștefan Bănică Jr, noul cuplu din showbiz! Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Un nou cuplu s-a format în lumea mondenă! Sandra Izbașa și nepotul lui Ștefan Bănică Jr. și-au facut publică relația, după ce celebra gimnastă s-a despărțit de Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan alături de care a trăit o discretă poveste de dragoste.

Relația dintre Sandra Izbașa și Răzvan Bănică a fost făcută publică prin intermediul unei fotografii publicate de noul iubit al gimnastei pe contul său de socializare, care a venit însoțită de descrierea: „Noi <3”.

La scurt timp după ce iubitul Sandrei Izbașa a postat imaginea cu ei doi, a urmat si gimnasta care a publicat o serie de clipuri video cu noul partener, dând de înțeles că este mai fericită ca niciodată alături de aceasta.

Cine este iubitul Sandrei Izbașa

Răzvan Bănică este nepotul lui Ștefan Bănică și actor al Teatrului Nottara din București. Mai mult de atât, vedeta cochetează și cu muzica.  

În urmă cu ceva timp, Răzvan Bănică dezvăluia ce a însemnat să trăiască în umbra numelui lui Ștefan Bănică Jr. și cum a reușit să treacă peste apelativul de „nepotul lui Ștefan Bănică” pe care i-l punea toată lumea.

„Dat fiind faptul că am început să fac meseria asta înainte de a intra la facultate, înainte de a deveni actor profesionist, în adolescență mai precis, mă deranja și mă durea fiindcă toată lumea punea reușitele mele pe seama acestei relații de rudenie. Cumva, nici eu nu mă mai puteam bucura de ele, deși era exclus să aibă vreo implicare Ștefan Bănică în cariera mea, cu atât mai mult cu cât relația noastră de rudenie este una civilizată, dar nu foarte apropiată.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest